Chat with us, powered by LiveChat

Kuinka voin lisätä sarakkeita?

LYNXin asiakkaana sinulla on mahdollisuus tehdä kaupankäyntijärjestelmästä itsellesi sopiva ja mieluinen. Pystyt päättämään esimerkiksi mitä kurssitietoja tahdot näkyviin ja missä järjestyksessä sarakkeet ovat järjestelmässä. Seuraavassa neuvomme kuinka voitte lisätä tai poistaa sarakkeita.

On olemassa muutamia keinoja, miten lisätä tai poistaa sarakkeita. Sarakkeen saa helpoiten poistettua siirtämällä hiiren valitun sarakkeen kohdalle 1  ja napsauttamalla punaista ristiä 2.

1
2
3
 Sarakkeen lisääminen tapahtuu yhtä kätevästi siirtämällä hiiren valitun sarakkeen kohdalle ja napsauttamalla vihreää ristiä 3.

4
Tässä voit valita minkä sarakkeen tahdotte lisätä 4.

HUOMIO! Kurssitieto- ja toimeksiantojen sarakkeissa on ero järjestelmässä. Jos tahdot lisätä kurssitietosarakkeen, niin sinun täytyy tehdä se hiiren nuolen olleessa kurssitietosarakkeessa.

Jotta voit lisätä ylimääräisen toimeksiantosarakkeen, niin sinun on tehtävä se nuolen olleessa toimeksiantosarakkeessa.

Toinen tapa lisätä ja poistaa sarakkeita tapahtuu napsauttamalla saraketta 5 ja valitsemalla Customize Layout, joka mahdollistaa muokkauksen 6. Katsokaa alla oleva esimerkki:

5
6
 Nyt näytölle ilmestyy ruutu, josta näet kohdat Market Data Columns 7 ja Order Columns 8, jossa voit myös poistaa tai lisätä sarakkeita.

7
8
9
Kohdassa Available Columns 9 pystyt hakemaan tiettyä saraketta.

Kun olet löytänyt listasta sarakkeen, jonka tahdotte lisätä, napsauttakaa Add 10. Sarakkeen tulisi nyt löytyä vasemmalta kohdasta Show Columns 11. Mikäli haluat ottaa muutokset käyttöön, teidän tulee napsauttaa Apply 12

10
11
12

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä