Chat with us, powered by LiveChat

Arvopaperien lisäys

TWS-kaupankäyntijärjestelmä sisältää standardina maailman suurimpien pörssien (osake)kurssit (Dow Jones, DAX, AEX, jne.). Lisäksi näet suoraan eri optioiden, futuurien ja valuuttojen kurssit.

Jos haluat nähdä sellaisen osakkeen kurssin, joka ei sisälly standardina järjestelmään, voit hakea sen kahdella tavalla ja lisätä kyseisen osakkeen kurssin järjestelmään. Haku tapahtuu joko osakkeen nimen tai ISIN-koodin perusteella.

Haku nimen perusteella

Klikkaa kaupankäyntijärjestelmässä tyhjää riviä ja anna ensimmäisessä sarakkeessa etsimäsi osakkeen nimi (sen osa) ja vahvista se näppäimistön Enter-painikkeella. Alla olevassa esimerkissä haetaan Google osaketta:

addstock

Järjestelmä näyttää valikoiman rahastoja erillisessä ikkunassa. Valitse niistä osake, jota haet. Tässä tapauksessa haemme Googlea, joka on noteerattu NASDAQ:ssa. Klakkaa sitten OK.

addstock2

Nyt näet luettelon, joka sisältää valitsemasi arvopaperin saatavilla olevat rahoitustuotteet. Klikkaa haluamaasi tuotetta, jotta sen kurssit lisättäisiin kaupankäyntijärjestelmään.

Huomaa: Kun on kyse osakkeista, voit valita seuraavista vaihtoehdoista SMART ja Directed:

addstock3

Jos valitset vaihtoehdon SMART, kaupankäyntijärjestelmä hakee automaattisesti osakkeen parhaan osto- ja myyntihinnan kaikista pörsseissä, joissa osake on noteerattu valitussa valuutassa. Huomio: SMART ei ole käytössä kaikkia osakkeita varten.

Jos valitset vaihtoehdon Directed näkyviin tulee valintaikkuna, jossa voit itse valita minkä pörssin kurssitiedot haluat nähdä.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä