Chat with us, powered by LiveChat

ComboTrader

TWS-kaupankäyntijärjestelmä soveltuu loistavasti aktiiviselle optiosijoittajalle. Tässä artikkelissa keskustelemme ComboTrader -työkalusta, joka on yksi monista optiosijoittajalle sopivista työkaluista. ComboTraderin avulla voit sekä luoda optioyhdistelmiä että tehdä niillä kauppaa. Alla löytyvistä ohjeista voit lukea, kuinka ComboTraderiä käytetään. 

Vaihe 1:
Klikkaa Combo 1-kuvaketta kaupankäyntijärjestelmän yläpalkista.

Jos kuvake ei ole näkyvissä, klikkaa nuolta Configure 1-kuvakkeen vierestä, ja valitse Add More Buttons 2, jonka jälkeen klikkaa Combo 3.

Vaihe 2:
Combo Selection ruutu ilmestyy näkyviin. Sinun tulee valita jokin seuraavista vaihtoehdoista; Multiple, Strategy ja Pair or Leg-by-leg. Tässä artikkelissa käytämme esimerkkinä Strategy-vaihtoehtoa, joka on kaikkein yleisimmin käytetty asiakkaidemme keskuudessa.

Klikkaa välilehteä Strategy 1  ja kirjoita haluamasi yhtiön ticker-tunnus Underlying 2-tekstin viereen. Alhaalla näkyvässä kentässä olemme kirjoittaneet “SPY” 3, joka on S&P 500 -listan ticker-tunnus. Valitse pörssi, jota haluat käyttää, me valitsimme vaihtoehdon SMART 4.

Vaihe 3:
Ennen kuin voimme valita strategiamme kohdasta Strategy 5, meidän tulee valita Trading Class 6. Kohdan Trading Class alla voit valita haluatko päivittäisiä, viikottaisia tai kuukausittaisia optioita.

Huom! Joillakin optioilla on useita Trading Class –vaihtoehtoja.

Vaihe 4:
Nyt voimme valita strategiamme, voit valita jonkin seuraavista:

–        Box
–        Butterfly
–        Calendar Spread
–        Collar
–        Conversion
–        Detla Neutral
–        Diagonal Spread
–        Iron Condor
–        Reversal
–        Risk Reversal
–        SKT/OPT
–        SSF/OPT
–        Straddle
–        Strangle
–        Synthetic Call
–        Synthetic Put
–        Synthetic
–        Vertical Spread

Allaolevassa esimerkissä valitsimme Butterfly:n.

butterfly

Vaihe 5:
Nyt voimme valita yksittäisiä optioita strategiaamme. Ensin sinun tulee valita Last Trading Day 1. Voit valita, mitä vaihtoehtoa Right 2 (call tai put) haluat käyttää, sekä täyttää kohdan Strike 3 asettaaksesi valinnoillesi hinnat. Esimerkissä Butterfly-strategiassa annataan hinta ainoastaan kahdelle vaihtoehdolle, koska toteutushinta viimeiselle vaihtoehdolle tulee automaattisesti kahden ensimmäisen perusteella.

Kun olet suorittanut kaikki edellä mainitut valinnat, klikkaa Add 4. Optiokombinaatiot on täten lisätty kaupankäyntiruutuusi.

Vaihe 6:
 Huomaat, että näyttöösi ilmestyy optiokombinaatioille bid- ja ask-hinnat, sekä hinnat kullekin eri vaihtoehdolle. Mikäli valitset Bid 1, järjestelmä muodostaa myyntitoimeksiannon. Jos klikkaat Ask 2, järjestelmä muodostaa puolestaan ostotoimeksiannon.

Kun tuplaklikkaat hiiren vasemmalla painikkeella yhdistelmätoiminto-sarakkeessa Contract 3, esiin tulee näyttö, jossa on yhdistelmän kuvaus. Allaolevassa kuvassa näet mitä tapahtuu, jos jos ostat, tai myyt tämän yhdistelmän.

Mikäli halaut tietää enemmän optioiden lisäämisestä LYNX:in kaupankäyntijärjestelmään, klikkaa tästä.

Mikäli haluat lisätietoja kuinka voit tehdä optiokauppaa iPad:llä tai Android-tabletilla, klikkaa tästä.

Mikäli haluat lisätietoja kuinka voit tehdä optiokauppaa iPhonella tai Android-älypuhelimella, klikkaa tästä.

 

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä