Chat with us, powered by LiveChat

Trader Dashboard

Trader Dashboard mahdollistaa peruskatsauksen, joka näkyy kaupankäyntijärjestelmän jokaisella välilehdellä. Voit lisätä itse Trader Dashboardiin arvo-osuuksia (kuten indeksejä, osakkeita, futuureita) ja tilin tietoja (kuten käteisarvon tai ylläpitomarginaalin).

Trader Dashboardin käyttö edellyttää sen lisäämistä järjestelmään. Valitse View 1 ja Trader Dashboard 2saadaksesi sen näkyviin.

1
2
Nyt Trader Dashboard tulee näkyviin. Paina hiiren vasemmalla painikkeella kuvaketta, joka on sulkemispainikkeen vieressä vasemmalla näytössä 3. Uusi ikkuna avautuu.

3
Jos haluat lisätä rahoitusvälineen Trader Dashboardiin, anna sen lyhenne 4. Jos haluat lisätä Googlen, anna sen lyhenne GOOG ja paina Enter-painiketta.

4
On myös mahdollista lisätä muita tiliisi liittyviä tietoja Trader Dashboardiin. Napsauta Add Account Data 5. Tämän jälkeen voit esimerkiksi valita Net Liquidation Value 6 ja näytä Current Available Funds 7. Paina lopuksi OK 8.

6
5
7
8
Nyt sovellus näyttää valitut rahoitusvälineet ja tilin tiedot. Alla olevassa kuvassa näkyy Trader Dashboardin esimerkki. Kukin sijoittaja voi räätälöidä Trader Dashboardin vastaamaan omia kaupankäyntistrategioitaan.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä