Chat with us, powered by LiveChat

Kuinka voin nähdä ovatko toimeksiantoni toteutuneet?

TWS-kaupankäyntijärjestelmässä voit sekä ostaa että myydä arvopapereita. Jos ostat arvopapereita, niiden määrä näkyy sinisessä kentässä yhtiön nimen jälkeen. Jos myyt arvopapereita ilman, että omistat niitä (lyhyeksi myynti), niiden määrä näkyy negatiivisena punaisessa kentässä yhtiön nimen jälkeen.

Esimerkki:

1
2
3
4
5
6
1 Tässä näet punaisen rivin: Valitse tämä rivi, jos tahdot lyhyeksi myydä arvopapereita.

2 Tässä näet sinisen rivin:  Valitse tämä rivi, jos tahdot ostaa arvopapereita.

3 Tässä näet toimeksiannon, jossa on ostettu 100 Unileverin osaketta.  Osakkeiden määrä näkyy sinisessä kentässä (position).

4 Tässä näet voitot tai tappiot, jotka eivat ole vielä realisoituneet. Tällä osakeomistuksella tappio on -5. Mahdollisen tappion määrä näkyy punaisessa kentässä. Tämä summa sisältää position hankinnasta syntyneet kaupankäyntikulut.

5 Tässä näet toimeksiannon, jossa on myyty lyhyeksi 100 Royal Dutch:n osaketta. Osakkeiden määrä näkyy punaisessa kentässä (position).

6 Tässä näet voitot tai tappiot, jotka eivat ole vielä realisoituneet. Tällä osakeomistuksella tappio on -3. Mahdollisen voiton määrä näkyy sinisessä kentässä. Tämä summa sisältää position hankinnasta syntyneet kaupankäyntikulut.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä