Chat with us, powered by LiveChat

LYNX+ Client Zone-portaali

Löydä tärkeät asiakirjat ja näet LYNXin ajankohtaiset tiedotteet yhdellä silmäyksellä.

Tutustu LYNX+ Client Zone-portaaliin.

AVAA CLIENT ZONE-PORTAALI

Voit avata portaalin oikean yläkulman profiilikuvakkeen kautta. Jos sinulla on avoin pyyntö tai lukematon viesti, viesti näkyy myös heti kirjautumisen jälkeen ponnahdusikkunan kautta.

Client Zone

VALITSE KATEGORIA

Client Zone

Valitse lukemattomien viestien välillä, lataa asiakirjoja tai vastaa avoimiin pyyntöihin.

Tietopyynnöt: LYNX on sijoituspalveluyritys ja lakisääteisesti velvollinen suorittamaan asiakastuntemustarkastuksia. Löydät kaikki LYNXin toimitattamat pyynnöt täältä. Tietopyyntö-osiosta toimitat asiakirjat LYNXille aina tietoturvallisesti.

Asiakirjat ja viestit: täältä löydät tärkeitä viestejä viimeaikaisista muutoksista ja muut LYNXin tiedotteet. Lisäksi Asiakirja-kohdasta löydät muun muassa vuosittaisen kustannusten yleiskatsauksen, jonka lähetämme sinulle vuosittain. Kuluja koskevat tiedot-kohdasta löydät kaikki tekemiesi toimeksiantojen ennakkokustannusraportit.

Tietotasotesti: optioiden ja futuurien kaltaisten tuotteiden osalta sinun on suoritettava tietotestit kaupankäyntilupien lisäksi. Voit pyytää lisätietoja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymykset ja palaute: löydät täältä linkin Usein kysyttyä-sivustollemme. Lisäksi voit jättää palautetta ja suosituksia suoraan LYNX+ alustasta.

Tuo uusi asiakas-suosittelukampanja: Oletko tyytyväinen LYNXiin? Täältä löydät oman henkilökohtaisen linkin, jonka kautta voit suositella LYNXiä ystävillesi ja tuttavillesi.

HALLITSE ARVO-OSUUSTILIÄSI

Client Zone -portaalissa voit suorittaa tietotasotestejä ja täydentää arvo-osuustiliisi liittyviä tietoja tietoturvallisesti avoimien pyyntöjen kautta.

Client Zone

LYNX+ Usein kysyttyä

Etsi tuotteita symbolin, yhtiön nimen tai ISIN-koodin avulla. Lisätietoja löydät täältä:

Siirry Salkku-välilehdelle ja valitse "Valuutat"-osiosta valuutta, jonka haluat muuntaa. Ohjeet löydät täältä:

Client Zone-portaali mahdollistaa nopean pääsyn LYNXin lähettämiin avoimiin pyyntöihin ja tiedusteluihin sekä antaa mahdollisuuden tarkastella ja ladata asiakirjoja. Lisätietoja löydät täältä:

Seuraa salkkusi kehitystä ja tarkastele kauppojasi, voittojasi ja tappioitasi sekä kokonaistuottoa. Lisätietoja löydät täältä:

Tiliisi liittyvät tiedot ja tilisi arvot näkyvät Salkku-osiossa. Lisätietoja saat seuraavalta sivulta:

Tallenna suosikkiosakkeesi, ETF:t ja muut tuotteet Seurantalista-osiossa. Lisätietoja löydät täältä:

Toimeksiannon tekeminen ei tarvitse olla vaikeaa. Lisätietoja löydät täältä:

Klikkaa mitä tahansa arvopaperia avataksesi sen yleiskatsaussivun ja löytääksesi kaavion. Lisätietoja löydät täältä:

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä