Chat with us, powered by LiveChat

LYNX+ Toimeksiannon tekeminen

Toimeksiannon luominen ja lähettäminen LYNX+ kautta

Tässä artikkelissa kerromme, miten voit luoda toimeksiannon tuotteelle, jota haluat ostaa tai myydä. LYNX+ kautta on myös mahdollista tarkistaa toimeksianto esikatselu-ikkunasta ennen kuin lähetät tämän pörssiin:

ETSI TUOTE

Voit etsiä oikean yläkulman hakupalkin kautta haluamaasi arvopaperia kolmella eri tavalla: yhtiön nimellä, kaupankäyntitunnuksella tai ISIN-koodilla.

08491 - tuotehaku

VALITSE OSAKE TAI JOHDANNAINEN

Kun olet tuotteen yleisnäkymässä, voit valita oikeasta yläkulmasta "Osta" tai "Myy", jos haluat ostaa tai myydä osakkeita. Jos et halua ostaa osakkeita, löydät tuotteen johdannaiset yleisnäkymän vasemman puoleisilta välilehdiltä.

TOIMEKSIANTORUUTU

Voit täyttää toimeksiantoruudun seuraavasti.

Pörssi - Päätä, haluatko luoda Smart Routing¹ -toimeksiannon vai lähettää toimeksiannon tiettyyn pörssiin.

Määrä - Täytä toimeksiannon määrä.

Toimeksiantotyyppi - Valitse toimeksiantotyyppi. Esimerkiksi: Limit, Market, Stop tai Trailing.

Hinta - Määrittele hinta, jonka haluat asettaa toimeksiannolle.

Voimassaoloaika - Päätä, kuinka kauan haluat toimeksiantosi olevan voimassa, valitsemalla vaihtoehdoista GTC (toistaiseksi voimassaoleva), GTD (voimassa tiettyyn päivämäärään asti) tai DAY (päivätoimeksianto).

Normaalien kaupankäyntituntien ulkopuolella - Klikkaa tästä ruudusta, mikäli toimeksianto voidaan toteuttaa normaalien kaupankäyntituntien ulkopuolella.

Muut ehdot toimeksiannolle - Toimeksiantoon on mahdollista liittää sivutoimeksiantoja, esimerkiksi Stop Loss- tai Profit Taker -toimeksianto.

¹ Smart Routing = hakee parhaan hinnan kaikista saatavilla olevista pörsseistä.

TOIMEKSIANNON YHTEENVETO

Kun olet tehnyt valintasi toimeksiannolle, sinun on mahdollista tarkastaa tämä valitsemalla Yhteenveto.  Yhteenvedossa sinulle näytetään seuraavat tiedot:

  1. Määrä
  2. Toimeksiantotyyppi
  3. Hinta
  4. Normaalien kaupankäyntituntien ulkopuolella
  5. Muut ehdot toimeksiannolle

Jos olet tyytyväinen toimeksiantoosi, klikkaa "Lähetä toimeksianto" lähettääksesi sen pörssiin. Voit tarkastella avoimia toimeksiantoja Salkku-välilehden kautta.

Arvioidut ennakkotiedot kuluista

Sijoituspalveluyrityksenä LYNX on EU:n rahoitusmarkkinadirektiivin II (MiFID II) mukaisesti on autettava asiakasta ymmärtämään tiettyjen rahoitusvälineiden transaktioihin liittyvät kustannukset ja maksut.

LYNX täyttää tämän vaatimuksen niin sanotulla pysyvällä välineellä ennen toimeksiantojen toteuttamista (kustannusten ilmoittaminen ennakkoon). Muistathan, että nämä tiedot ovat vain suuntaa-antavia. Todelliset kustannukset riippuvat toimeksiannon toteuttamisesta. Tästä saat erillisen transaktiovahvistuksen.

Hinnasto ja palvelut

Tässä asiakirjassa esitetyt kulut ja palkkiot koskevat LYNXin asiakkaita, joiden tilit sijaitsevat Interactive Brokersilla (IBKR). Ne sisältävät LYNXin palveluistaan veloittamien palkkioiden ja kulujen lisäksi ne kulut ja palkkiot, jotka IBKR veloittaa IBKR:n tarjoamista palveluista. LYNXin asiakkailleen tarjoamat palvelut on esitelty tarkemmin LYNXin asiakassopimuksessa. IBKR:n LYNXin asiakkaille tarjoamat palvelut on eritelty tarkemmin Interactive Brokers Ireland Limited Customer Agreement – sopimuksessa Euroopan talousalueella (ETA) sijaitsevien asiakkaiden osalta ja Interactive Brokers (U.K.) Limited Customer Agreement -sopimuksessa ETA-alueen ulkopuolisten asiakkaiden osalta.

Muutos vakuusvaatimuksiin

Vakuudellisen limiittiluottotilin avulla sijoittajat voivat sijoittaa välittäjän sallimissa rajoissa. Välittäjän asettamat rajoitukset löytyvät vakuusvaatimusten muodossa.
Asiakkaat, joilla on limiittiluottotili, ovat kiinnostuneita tarkistamaan muutoksen vakuusvaatimuksiin, kun he päättävät avata tai sulkea position, sillä jokainen transaktio vaikuttaa heidän käytettävissä olevaan vakuuteen. Näin he saavat tietoa siitä, mikä on heidän tilanteensa käytettävissä olevien varojen ja ylimääräisen likviditeetin suhteen.

Lisätietoja vakuudellisesta limiittiluotosta tai kuinka tarkistat vakuusvaatimuksen löydät tältä sivulta. (https://service.lynxbroker.fi/kaupankaynti/kuinka-vakuusvaatimus-lasketaan/#1627380136540-a03ec644-48da)

Vastuuvapauslauseke: Kaupankäynti vakuudellisella limiittiluotolla voi lisätä merkittävästi sekä voittojasi että tappioitasi.

LYNX+ Usein kysyttyä

Etsi tuotteita symbolin, yhtiön nimen tai ISIN-koodin avulla. Lisätietoja löydät täältä:

Siirry Salkku-välilehdelle ja valitse "Valuutat"-osiosta valuutta, jonka haluat muuntaa. Ohjeet löydät täältä:

Client Zone-portaali mahdollistaa nopean pääsyn LYNXin lähettämiin avoimiin pyyntöihin ja tiedusteluihin sekä antaa mahdollisuuden tarkastella ja ladata asiakirjoja. Lisätietoja löydät täältä:

Seuraa salkkusi kehitystä ja tarkastele kauppojasi, voittojasi ja tappioitasi sekä kokonaistuottoa. Lisätietoja löydät täältä:

Tiliisi liittyvät tiedot ja tilisi arvot näkyvät Salkku-osiossa. Lisätietoja saat seuraavalta sivulta:

Tallenna suosikkiosakkeesi, ETF:t ja muut tuotteet Seurantalista-osiossa. Lisätietoja löydät täältä:

Toimeksiannon tekeminen ei tarvitse olla vaikeaa. Lisätietoja löydät täältä:

Klikkaa mitä tahansa arvopaperia avataksesi sen yleiskatsaussivun ja löytääksesi kaavion. Lisätietoja löydät täältä:

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä