Chat with us, powered by LiveChat

Marginaalin tarkistus

Osalla LYNX:in tarjoamista tuotteista (kuten optioilla ja futuureilla) käydään kauppaa marginaalilla. Lisäksi marginaalilla voidaan vivuttaa osakesijoituksia ja käydä Forex kauppaa. Voit lukea lisää marginaalista täältä.

Voit halutessasi tarkistaa marginaalivaatimukset ja -vaikutukset ennen toimeksiannon toteuttamista seuraavalla tavalla:

1. Avaa osto- tai myyntitoimeksiantorivi TWS kaupankäyntijärjestelmässä.

2. Napsauta hiiren oikealla painikkeella toimeksiantoriviä.

3. Valitse alasvetovalikoista Check Margin Impact.

Toimeksiantorivi marginaalin tarkistaminen TWS

4. Järjestelmä avaa toimeksiantoikkunan, josta näet kyseisen toimeksiannon marginaalivaikutukset:

Marginaalin tarkistaminen toimeksiantoikkuna

Tässä esimerkissä, haluamamme SI (Hopea) futuurin Initial Margin on 1 382 dollaria, mikä tarkoittaa, että tilillä tulee olla vähintään tämän verran varoja, jotta voimme avata kyseisen position. Futuurin Maintenance Margin on 621 dollaria, mikä tarkoittaa, että ostettuamme futuurin, tilillä tulee olla jatkuvasti vähintään tämän verran varoja normaalien kaupankäyntituntien aikana.

HUOM! Kun positio on tarkoitus pitää salkussa yön yli tai normaalien kaupankäyntituntien ulkopuolella, ovat marginaalivaatimukset korkeammat.

Voit tarkistaa yön yli marginaalivaatimukset seuraavalla tavalla:

1. Napsauta hiiren oikealla painikkeella tuoteriviä ja valitse Financial Instrument Info ->  Description

Yön yli marginaalin tarkistaminen

2. Järjestelmä avaa uuden ikkunan jonka alalaidasta löydät sekä päivänsisäiset Intraday että yön yli Overnight marginaalivaatimukset.

Tuotetiedot

Mikäli tilisi ei täytä avointen positioiden ylläpitämiseen tarvittavia marginaalivaatimuksia, järjestelmä sulkee positioita automaattisesti. Tätä tilannetta nimitetään “Margin Call”.

Toistaiseksi LYNX+ista ei voi tarkistaa marginaalivaatimuksia etukäteen. Mikäli tili ei täytä position avaamiseen tarvittavaa marginaalia, järjestelmä ei suostu avaamaan uutta positiota.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä