Chat with us, powered by LiveChat

Kaupankäyntitunnuksen haku

Jos haluat lisätä uuden osakkeen LYNX:in kaupankäyntijärjestelmään, on tärkeää tietää osakkeen lyhenne. Jotkin lyhenteistä ovat itsestään selviä, kuten NOK (NOKIA). Jos et tiedä lyhennettä, voit hakea sen järjestelmässä.

Osakkeen lyhenteen löytämiseksi sinun pitää napsauttaa hiiren vasemmalla painikkeella tyhjää riviä. Rivillä oleva ensimmäinen ruutu muuttuu valkoiseksi, ja voit kirjoittaa siihen 1.

1
Kirjoita kenttään yhtiön nimi, esim. Nokia, ja paina Enter-painiketta 2.

2
Näytölle ilmestyy pieni kenttä, jonka alalaidassa löydät etsittävän yhtiön nimen. Napsauta Find 3.

3
Uusi ikkuna avautuu ja voit valita haluamasi osakkeen. Pystyt valitsemaan osakkeen napsauttamalla sitä hiiren vasemmalla painikkeella 4.  Tämän jälkeen napsauta ikkunan alalaidassa olevaa OK-painiketta 5.

4
5
HUOMAA: Yllä olevassa esimerkissä voit valita kahdeksasta eri osakkeesta, joiden nimessä esiintyy Nokia. Tarkista, että valitset oikean osakkeen ja lyhenteen.

Nokia on nyt valittu. Seuraaavaksi voit valita joko osakkeet tai optiot. Valitse tässä tapauksessa Osake (Kohdistettu) 6.

6
Tämän jälkeen ruutuun ilmestyy sopimusvalinta. Valitse Smart-vaihtoehto 7  ja napsauta alalaidassa olevaa OK-painiketta 8

7
8

Olet lisännyt Nokian osakkeen LYNX:in kaupankäyntijärjestelmään.

[/lynx_se_content][/lynx_se_section]

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä