Chat with us, powered by LiveChat

Asenna TWS-kaupankäyntialusta

LYNXin tarjoama ilmainen TWS (Trader Work Station)-kaupankäyntialusta toimii kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa, oli kyseessä Windows, Apple tai Linux. Valitse tietokoneellesi sopiva käyttöjärjestelmä alla olevasta valikosta ja seuraa ohjeita kaupankäyntialustan asentamiseksi.

1. Klikkaa haluamaasi yllä olevaa linkkiä ja valitse Open (Suorita)
2. Näkyviin tulee asennusikkuna. Valitse Next (Seuraava).
3. Valitse kansio, johon haluat asentaa ohjelman. Ohjelma asennetaan automaattisesti kansioon C:Jts, mutta voit halutessasi asentaa sen muuhun kansioon. Valitsemalla Next pääset eteenpäin asennuksessa. Joudut painamaan tästä useamman kerran jotta saat ohjelman asennettua.
4. Asennuksen päättämiseksi valitse Finish.

B. Kaupankäyntialustan käynnistys

Voit käynnistää kaupankäyntialustan virheästä kuvakkeesta, joka löytyy tietokoneesi työpöydältä. Kaupankäyntialustan asentaminen

Kirjaudu sisään alustaan joko LYNX Keyn tai turvakoodikortin avulla.

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntialusta aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, asiakaspalveluumme auttaa sinua mielellään.

A. TWS-kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

1. Klikkaa  yllä olevaa linkkiä tiedoston lataamiseksi.
2. Lataamisen jälkeen asennusnäyttö avautuu automaattisesti.
3. Toimi asennusikkunan ohjeiden mukaisesti. Napsauta painiketta Continue kunnes asennus on valmis
4. Napsauta painiketta Close asennuksen päättämiseksi.

B. Kaupankäyntijärjestelmän käynnistys

Voit käynnistää kaupankäyntijärjestelmän vihreästä kuvakkeesta, joka on asennettu tietokoneesi työpöytään. Kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

Kirjaudu sisään järjestelmään joko LYNX Key:n tai turvakoodikortin avulla.

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntijärjestelmä aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, asiakaspalveluumme auttaa sinua mielellään.

A. Asenna TWS-kaupankäyntijärjestelmä

1. Klikkaa haluamaasi yllä olevaa linkkiä ja tallenna tiedosto.

2. Avaa ensin pääteistunto (useimmiten Ctrl+Alt+T) ja siirry lataussijaintiin antamalla seuraava komento : cd ~/Downloads

3. Voit muuttaa asennustiedoston suoritettavaan muotoon laittamalla seuraat tiedostonimen eteen: chmod u+x trading-latest-linux-x86-sh (32-bit versiolle) tai chmod u+x trading-latest-linux-x64-sh (64-bit versiolle).

4. Valmistele lataustiedosto lisäämällä ‘./’ tiedostonimen eteen. Voit tehdä sen antamalla seuraavan komennon ./trading-latest-linux-x86.sh (32-bit versiolle) tai ./trading-latest-linux-x64.sh (64-bit versiolle)

5. Napsauta Seuraava-painiketta aloittaaksesi asennuksen.

6. Latauksen jälkeen pystyt suorittamaan ohjelman klikkaamalla TWS-ikonia työpöydälläsi

7. Kirjaudu sisään järjestelmään joko LYNX Key:n tai turvakoodikortin avulla.

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntijärjestelmä aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, asiakaspalveluumme auttaa sinua mielellään.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija