Chat with us, powered by LiveChat

Valuuttaposition sulkeminen

LYNX:in tilin kautta voit käydä kauppaa useilla ulkomaisilla tuotteilla. Näiden tuotteiden kauppa toteutetaan aina siinä valuutassa, missä ne on noteerattu. Tästä on automaattisesti seurauksia käteissaldollesi. Jos haluat vaihtaa vierasta valuuttaa, toimi seuraavasti.

Kun käyt kauppaa rahastossa, joka on noteerattu eri valuutassa kuin perusvaluuttasi, saldosi tässä valuutassa on negatiivinen tai positiivinen. Jos haluat muuntaa tämän käteissaldon tilisi perusvaluutaksi, sinun pitää ensin painaa Account-painiketta näytön vasemmassa ylänurkassa.

tili 1

Nyt avautuu uusi ikkuna, jossa näkyy tilisi yleiskatsaus. Katso ikkunassa näkyvän neljännen lihavoidun otsikon “Markkina-arvo – Oikea FX Saldo” alta. Nyt näet kaikkien valuuttojesi arvot.

fxclose1

Jos haluat muuntaa ulkomaan valuutat tilisi perusvaluutaksi, toimi seuraavasti. Jos haluat lähettää määräyksen, paina kirjainta L (Lähetä). Nyt näet määräyksesi yhteenvedon. Jos olet antanut rajoitusmääräyksen, näet myös saamasi summan dollareina.

fxclose2

Sitten on vahvistettava standardi varoitusviesti. Näyttöön tulee nyt valuuttamääräys. Määrä joka pitää muuntaa lasketaan automaattisesti.

fxclose3

Mene sitten takaisin tilinäyttöön varmistaaksesi, että muuntaminen on tapahtunut oikein.

fxclose4

HUOMAA: On mahdollista, että valuutan muuntamisen jälkeen jäljellä on pieni negatiivinen tai positiivinen määrä vierasta valuuttaa. Se palautuu automaattisesi nollaan viikon aikana. Tästä toimenpiteestä ei veloiteta lisämaksua.

 

 

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä