Chat with us, powered by LiveChat

Valuuttasaldot mobiilisovelluksessa

LYNX tarjoaa mobiilisovelluksen iOS ja Android älypuhelimille ja -tableteille. Sovelluksen avulla voit tarkastella myös valuuttapositio(i)tasi. Mikäli tililläsi on valuuttapositioita (muita kuin päävaluutta), voit nähdä positiot sovelluksessa ja käydä niillä kauppaa.Tässä artikkelissa opastamme, kuinka se tehdään.

Ohjeet mobiilisovelluksen lataamiseen löydät tiivistetystä käyttöoppaasta (s. 16).

LYNX:illä sinulla on käytössäsi monivaluuttatili (ks. lisää s. 12). Se tarkoittaa, että yhden tilin kautta voit käyttää useampia valuuttoja. Kaupankäynti tapahtuu aina siinä valuutassa, jossa kaupankäynnin kohteena oleva arvopaperi on listattu. Esimerkiksi hollantilaisten ja ranskalaisten osakkeiden kauppa tapahtuu euroissa ja amerikkalaisten dollareissa.

Kaikki omistuksesi näkyvät arvoltaan aina ns. “perusvaluutassaan”. Useimmat tilinomistajat ovat valinneet perusvaluutakseen euron (EUR). Tilillä olevat (osake)positiot eivät kuitenkaan kerro sinulle valuuttapositioistasi. Mikäli ostat tai myyt arvopapereita muussa kuin perusvaluutassa, tilisi Account-ikkunaan ilmestyy erillinen valuuttakenttä. Myös mobiiliversiossa valuuttasaldojen tarkasteleminen on hyvin helppoa. Seuraavaksi näytämme, kuinka voit tarkastella valuuttapositioitasi mobiililaitteellasi.

Klikkaa mobiilisovelluksessa vasemmalla ylhäällä näkyvää kolmen poikkiviivan kuvaketta 1. Tämä avaa eteesi täyden valikon. Valitse Account 2 tarkastellaksesi tilitietojasi.

1
2
Account-ikkunan alareunassa voit valita haluamasi välilehden. Account-ikkuna avaa oletuksena Balances-välilehden. Siinä voit tarkastella positioidesi kokonaisarvoa perusvaluutassa. Valuuttapositioitasi voit puolestaan tarkastella Mkt Value -välilehdellä.

Valuta bekijken op mobiele applicatie 2     Valuta bekijken op mobiele applicatie 3     Valuta bekijken op mobiele applicatie 4     Valuta bekijken op mobiele applicatie 5

Toisessa kuvassa ylhäällä näet käteisposition saldon perusvaluutassa (esimerkissä EUR). Tarkastellaksesi käteisposition saldoa tietyssä valuutassa, voit klikata Mkt Value -kentän vieressä näkyviä kahta nuolta, kunnes saat näkyviin haluamasi valuutan.

Ylhäällä näkyvässä esimerkissä käteisvarat ovat 5.622 €. Tämä ei kuitenkaan ole tilin  kokonaisvaluuttasaldo. Todellinen valuuttapositio on euroissa -6.941 € ja dollareissa 13,673 $.

Voit nähdä todelliset valuuttapositiosi myös tabletillasi. Klikkaa ylhäällä vasemmalla näkyvää Account-kenttää 1avataksesi Account-ikkunan 2.

1
2
Account-ikkunan alalaidassa voit jälleen valita haluamasi välilehden. Varsinaiset valuuttapositiosi saat näkyviin klikkaamalla Mkt. Value -välilehteä 1. Ensin näet käteispositiosi saldon perusvaluutassa 2. Tarkastellaksesi käteisposition saldoa tietyssä valuutassa, voit klikata ylhäällä näkyviä kahta nuolta 3, kunnes saat näkyviin haluamasi valuutan.
2
1
3

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä