Chat with us, powered by LiveChat

Voimassaoloaika

Standardina asetettu toimeksianto on DAY-toimeksianto. Voit kuitenkin vaihtaa voimassaoloaikaa napsauttamalla kohtaa DAY, sarakkeessa Time in Force.

day gtc

Seuraavassa on esitelty eri vaihtoehtoja toimeksiannon kestolle:

DAY: Day-toimeksianto on voimassa kaupankäyntipäivän loppuun asti. Jos toimeksiantoa ei toteuteta päivän aikana, se peruuntuu automaattisesti ja poistetaan kaupankäyntiympäristöstä.

GTC: Good till Cancelled- toimeksianto on voimassa, kunnes se toteutetaan tai kunnes itse peruutat sen. Joitakin Good till Cancelled-toimeksiantoja koskee enimmäisaika (yleensä enintään kuusi kuukautta). Jos näin on, saat ilmoituksen siitä, kun teet toimeksiannon.

GTD: Good Till Date- toimeksianto erääntyy automaattisesti ennaltamääritetyn kaupankäyntipäivän päätteeksi. Joitakin Good Till Date- toimeksiantoja koskee enimmäisaika (yleensä enintään kuusi kuukautta). Jos näin on, saat ilmoituksen siitä, kun teet toimeksiannon.

DTC: Day Till Cancel- toimeksianto erääntyy automaattisesti jokaisen pörssipäivän jälkeen, jos toimeksiantoa ei toteuteta päivän aikana. Jos tahdot uudelleen aktivoida toimeksiannon, niin voit tehdä sen seuraavana päivänä. Tämä on kuitenkin muistettava tehdä päivittäin, mikäli tahdot toimeksiantosi toteutuvan.

 

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä