Chat with us, powered by LiveChat

Miten voin muuttaa oletussähköpostiosoitteen yksityiseen sähköpostiosoitteeseeni?

LYNXin kautta avattua arvo-osuustiliä haettassa Interactive Brokersissa käytämme omaa sähköpostiosoitettamme (servicedesk@lynxbroker.fi), jotta saamme ladattua tilillesi tarvittavat asetukset. Kun tilisi LYNXin kautta on hyväksytty sinun tulee vaihtaa tämä sähköpostiosoite tilinhallinnan kautta. Tämä on osa arvo-osuustilin aktivointia LYNXin kautta ja näin varmistat myös, että saat jatkossa ilmoituksia salkkuusi liittyen (esim. tietoja osingoista, muutoksista liittyen vakuusvaatimuksiin, sekä muita raportteja). Alta löydät vaiheittaisen ohjeistuksen siihen, kuinka voit vaihtaa sähköpostiosoitteen.

Huomio! Jos vaihdat sähköpostiosoitteen servicedesk@lynxbroker.fi:stä henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseesi, sinun on ilmoitettava asiasta erikseen. Näin voimme vahvistaa sähköpostin muutoksen ja toteuttaa sen lopullisesti. Voit tehdä tämän avaamalla tämän ikkunan oikeassa alakulmassa olevan chatin tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi.

Ohjeet sähköpostiosoitteen muuttamiseen

1. Klikkaa tästä kirjautuaksesi tilinhallintaan.

Klikkaa oikeassa yläkulmassa näkyvää henkilökuvaketta ja valitse  Settings 1.

1

Ruudun oikealla puolella näet User Settings ja Communication-sarakkeen. Klikkaa Communication-sarakkeesta Email Address:in oikealta puolelta Configure-ratasta.3.

3
Valitse No kohdassa Do you still have access to this email address? 4. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi kahdesti 5. Valitse sitten Continue.

4
5
6
Seuraavaksi sinua pyydetään tunnistautumaan. Syötä sitten käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, joita käytät kirjautuessasi LYNX-kaupankäyntilillesi 6. Saattaa olla, että sinun on vielä syötettävä koodit koodikortiltasi, tai näet ’challenge’, joka sinun täytyy syöttää LYNX-kaupankäyntisovellukseen. Jälkimmäisessä tapauksessa avaa LYNX Trading -sovellus ja klikkaa Services> Authenticate ja anna sitten vastausjoukko. Katso tarvittaessa tarkemmat ohjeet LYNX-kaupankäyntisovelluksesta.

7
8
Niin sanottu Confirmation Number on nyt lähetetty uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Anna tämä numero 7 ja valitse Continue.

9
10

Ilmoita sähköpostimuutoksesta LYNXin asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@lynxbroker.fi tai chatin kautta.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä