Chat with us, powered by LiveChat

Kuinka pyydän luvat senttiosakkeiden kaupankäyntiin?

LYNXin asiakkaana sinulla on mahdollisuus käydä kauppaa yli 100 eri pörssissä ja yli 30 maassa. Sijoitustuotteisiimme kuuluu myös senttiosakkeet. Näillä tuotteilla käydään kauppaa esimerkiksi OTCBB- tai PINK-pörsseissä. Jotta voit käydä kauppaa senttiosakkeilla, sinun on täytettävä alla mainitut kriteerit ja haettava kaupankäyntiin erityisluvat.

Seuraavat vaatimukset koskevat senttiosakkeilla kaupankäyntiä:

  • Sinulla tulee olla käytössäsi joko LYNX Trading -kaksivaiheinen tunnistauminen, tai aktiivinen turvakoodikortti.
  • Senttiosakkeiden kaupankäyntiin vaaditaan 21- vuoden ikä ja taloudellisten tietojen on vastattava osakeoptioiden kaupankäynnin edellyttämiä vaatimuksia.
  • Hyvä tai erinomainen tietämys osakkeista ja optioista (ks. esimerkki alla).
  • Vähintään 2 vuoden kokemus osakkeista ja optioista (ks. esimerkki alla).
  • Kokemusvuosien määrä kerrottuna kauppojen määrällä vuodessa on oltava vähintään 100 optioiden osalta (ks. esimerkki alla).
  • Lisäksi asiakkaalla tulee olla riittävä taloudellinen kantokyky senttiosakkeilla sijoittamiseen. Interactive Brokers ei julkista tietoa ja vaatimusta saatetaan päivittää tietyin väliajoin.
  • Luvat yhdysvaltalaisten osakkeiden kaupankäyntiin ovat eri kuin luvat senttiosakkeiden kaupankäyntiin. Mikäli siis voit käydä kauppaa yhdysvaltalaisilla osakkeilla, niin tämä ei välttämättä tarkoita, että sinulla on tarvittavat kaupankäyntiluvat käydäksesi kauppaa senttiosakkeilla.

Huomautus: Sinun on täytettävä kaikki tiedot totuudenmukaisesti. LYNX ei ole vastuussa tilinomistajan virheellisesti antamista tiedoista.

 

Esimerkki:

 

Kirjaudu tilinhallintaan tästä.

Valitse päävalikosta Trade 1 ja pudotusvalikosta My Trading Permissions 2.

1
2

Näet yleiskatsauksen niistä sijoitustuotteista, joiden kaupankäyntiin sinulta löytyy luvat. Siirry kohtaan Stocks 1 ja klikkaa +Add-ikonia 2.

2
1
Valitse United States (Penny Stocks) 3 ja klikkaa Save 4.

Etkö löydä kohtaa United States (Penny Stocks) listalta? Tarkistathan, että täytät vaatimukset senttiosakkeiden kaupankäyntiä varten.

3
4

Vahvista mahdolliset muutokset klikkaamalla sivun oikeasta alakulmasta Continue. Seuraavalla sivulla sinua kehotetaan vielä tarkistamaan pyyntösi. Tarkastettuasi pyynnön, klikkaa vielä kerran Continue sivun oikeasta alakulmasta.

Jos kaikki vaatimukset täyttyvät, kaupankäyntiluvat myönnetään yleensä 24 tunnin kuluessa.

Ohjeissa annetaan suuntaviivat kaupankäyntilupien saamiseksi kaikille yhdysvaltalaisille OTC-osakkeille, jotka on listattu PINK-markkinoilla. Poissuljettuja ovat tietyt osakkeet, jotka eivät ole tukikelpoisia, sekä GREY- tai VALUE-markkinoilla olevat osakkeet, joilla ei voi käydä kauppaa LYNXin kautta.

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija