Chat with us, powered by LiveChat

Kuinka pyydän kaupankäyntilupaa tuotteille?

Tällä sivulla kerromme, kuinka voit hakea kaupankäyntilupaa tilinhallinnan kautta.

Kirjaudu tilinhallintaan tästä.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa näkyvää henkilökuvaketta ja valitse Settings 1. Seuraavalla sivulla etene kohtaan Account Settings ja klikkaa “Trading Permissions2.

1
2

Sinulle avautuu yleiskatsaus eri tuotetyypeistä. Klikkaamalla tuotteen kohdalta “Request” voit pyytää uutta kaupankäyntilupaa tai muuttaa jo olemassa olevaa kaupankäyntilupaa klikkaamalla “Add/Edit“.

hae kaupankäyntilupaa

Seuraavalla sivulla näet yleiskatsauksen kaikista maista, joihin voit pyytää kaupankäyntilupaa valitulle tuotteelle. Rastita alue tai maa, jolle haluat luvan, ja klikkaa Continue.

hae kaupankäyntilupaa eri maanosiin

 

Seuraavalla sivulla sinua kehotetaan vielä tarkistamaan pyyntösi. Tarkastettuasi pyynnön, klikkaa vielä kerran Continue sivun oikeasta alakulmasta.

Tiettyä tuotetta koskeva kaupankäyntilupa hyväksytään, jos sijoitustavoitteesi vastaavat kyseisen tuotteen tavoitteita, jos sinulla on riittävästi kokemusta kaupankäynnistä kyseisellä tuotteella ja jos taloudellinen tilanteesi katsotaan riittäväksi. Jos kaikki vaatimukset täyttyvät, kaupankäyntiluvat myönnetään yleensä 24 tunnin kuluessa.

Jos sinulla ei ole riittävää tietotasoa tai kokemusta tuotteesta, sinulle saatetaan tarjota myös mahdollisuus suorittaa online-tutoriaali, jonka läpäiseminen yleensä riittää hyväksynnän saamiseksi. Mikäli mahdollisuus tutoriaalin suorittamiseksi tarjotaan, löydät tämän tilinhallinnasta klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta kello-kuvaketta ja valitsemalla Pending Items.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä