Chat with us, powered by LiveChat

Miten ilmoitan osoitteenmuutoksesta?

Mikäli olet muuttanut uuteen osoitteeseen, on tärkeää, että ilmoitat siitä myös LYNXin asiakaspalveluun. Voit tehdä osoitteenmuutoksen tilinhallinnan kautta. Tämän jälkeen sinun tulisi olla yhteydessä LYNXin asiakaspalveluun, jotta voimme lähettää sinulle pyynnön uudelle osoitetodistukselle. Osoitetodistus voi olla joko verkkopankin tiliote, kopio sähkö-,vesi- tai kaasulaskusta, tai maistraatin kirje. Alla vielä tarkemmat ohjeet siihen, miten saat muutettua osoitteen tilinhallinnan kautta.

1. Kirjaudu tilinhallintaan tästä.

2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa näkyvää henkilökuvaketta ja valitse Settings  1.

1
3. Kohdassa Profile klikkaa Edit-kuvaketta muokkaaksesi tietojasi  3.

3

4. Seuraavalla sivulla pystyt päivittämään tietosi. Klikkaa lopuksi Continue sivun oikeasta alakulmasta tallentaaksesi muutetut tiedot.

Olethan LYNXin asiakaspalveluun yhteydessä, jotta voimme lähettää sinulle pyynnön uudelle osoitetodistukselle. Osoitetodistus voi olla joko verkkopankin tiliote, kopio sähkö-vesi-tai kaasulaskusta, tai maistraatin kirje.

Huomautus: Osoitettasi ei tulla muuttamaan ennen kuin olet toimittanut meille uuden osoitetodistuksen. Vahvistaaksemme uuden osoitteesi, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä, jotta voimme lähettää sinulle pyynnön uudelleen osoitetodistukselle.

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija