Chat with us, powered by LiveChat

Osoitteenmuutos

On tärkeää, että osoitteesi on ajan tasalla. Oletko muuttanut? Ilmoita siitä meille ja muuta osoite Account management -sivulla. Teet osoitteenmuutoksen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Mene osoitteeseen www.lynxbroker.fi ja valitse Sisäänkirjautuminen ja Tilinhallinta:

klant

Kirjaudu sisään käyttäjänimellä ja salasanalla. Olet nyt Account Management -sivulla. Näytön yläreunassa näkyy joitakin otsikoita. Valitse Manage Account, Account Information, Details ja Profile.

Näkyviin tulee seuraava näyttö:

Napsauttamalla Modify voit muuttaa henkilötietojasi. Anna uusi katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja tarvittaessa maa. Kun olet tehnyt muutokset, napsauta Continue.

Seuraavilla sivuilla näytetään muita LYNX:in tiliin liittyviä henkilötietoja. Jatka painikkeen Continue napsauttamista, kunnes tulet sivulle, jolla on varmennusnumeron pyyntö. Osoitteenmuutoksen vahvistamiseksi pitää antaa varmennusnumero. Tämä varmennusnumero lähetetään sähköpostiisi. Kun olet lähettänyt pyynnön, napsauta Confirm.

Jos et saa varmennusnumeroa, ota yhteys LYNX:in asiakaspalveluun.

Huomio: Ennen kuin voimme hyväksyä osoitteenmuutoksen, meidän pitää saada todiste uudesta osoitteestasi. Todisteeksi käy tiliote tai energialasku (eivät saa olla 6 kk vanhempia). Lähetä dokumentti ja ilmoitus, että haluat tehdä osoitteenmuutoksen osoitteeseen info@lynxbroker.fi. 

 

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija