Chat with us, powered by LiveChat

Kuinka vaihdan sähköpostiosoitteeni?

LYNX-tiliä luodessamme käytämme omaa sähköpostiosoitettamme (servicedesk@lynxbroker.fi), jotta saamme ladattua tilillesi tarvittavat asetukset. Vastaanotettuamme ensimmäisen talletuksen sinun tulee vaihtaa tämä sähköpostiosoite tilinhallinnasta. Tämä on osa LYNX-tilin aktivointia ja näin varmistamme, että saat jatkossa ilmoituksia salkkuusi liittyen (esim. tietoja osingoista, vakuudellisen limiittiluoton muutoksista, sekä muita raportteja).

Huomio! Jos vaihdat sähköpostiosoitteen servicedesk@lynxbroker.fi:stä henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseesi, sinun on ilmoitettava asiasta erikseen. Näin voimme vahvistaa sähköpostin muutoksen ja toteuttaa sen lopullisesti. Voit tehdä tämän avaamalla tämän ikkunan oikeassa alakulmassa olevan chatin tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi.

Klikkaa tästä kirjautuaksesi tilinhallintaan.

Klikkaa oikeassa yläkulmassa näkyvää henkilökuvaketta  ja valitse User Settings 1.

1

Ruudun oikealla puolella näet Communication-sarakkeen. Klikkaa Communication-sarakkeesta Email Address:in oikealta puolelta Configure-ratasta.3.

3
Valitse No kohdassa Do you still have access to this email address? 4 Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi kahdesti  5. Valitse sitten Continue.

4
5
6
Syötä sitten käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, joita käytät kirjautuessasi LYNX-kaupankäyntilillesi.  6. Saattaa olla, että sinun on vielä syötettävä koodit koodikortiltasi, tai näet ’challenge’, joka sinun täytyy syöttää LYNX-kaupankäyntisovellukseen. Jälkimmäisessä tapauksessa avaa LYNX Trading -sovellus ja napsauta Services> Authenticate ja anna sitten vastausjoukko. Katso tarvittaessa tarkemmat ohjeet LYNX-kaupankäyntisovelluksesta.

7
8
Niin sanottu Confirmation Number on nyt lähetetty uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Anna tämä numero 7 ja valitse Continue.

9
10

Ilmoita sähköpostimuutoksesta LYNXin asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@lynxbroker.fi tai chatin kautta.

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija