Chat with us, powered by LiveChat

Kuinka pyydän tiliotteen?


Voit ladata LYNXin kautta avatun arvo-osuustilisi tiliotteen tilinhallinnan kautta. Tästä tiliotteesta löydät yleiskatsauksen kaikista arvo-osuustilillä tapahtuneista tapahtumista valitsemallasi ajanjaksolla. Tiliote sisältää yleiskatsauksen tapahtumista, käteisvarojen muutoksista, osinkomaksuista, talletuksista ja nostoista.

Kirjaudu tilinhallintaan tästä.

Käytätkö tilinhallinnan uutta valikkoa? Valitse päävalikosta Performance & Statements 1 ja pudotusvalikosta Statements 2.

2
1

Käytätkö tilinhallinnan vanhaa valikkoa? Valitse päävalikosta Reports 1ja pudotusvalikosta Statements 2.

1
2

Huom! Oletko uusi asiakas ja tilisi LYNXin kautta on avattu vuonna 2021? Voit ohittaa tämän vaiheen.

Haluatko tarkastella vuoden 2020 tai sen jälkeisiä tiliotteita? Pääset vaihtamaan tilinumeron vanhaan IBUK-tilinumeroon klikkaamalla U-numeroa 1. Klikkaa ponnahdusikkunasta filtteri-ikonia 2 ja valitse Migrated 3 ja klikkaa Apply 4 ja lopuksi Continue.

1
3
2
4
Mikäli haluat tarkastella vuoden 2021 tiliotetta, klikkaa filtteri-ikonia 1, valitse sekä Open 2 että Migrated 3 ja klikkaa Apply 4. Valitse molemmat U-tilinumerot 5 ja klikkaa lopuksi Continue 6.

2
5
3
4
7
6

Valitse seuraavaksi ”Default Statements” otsikon alta Activity ja klikkaa Run 1.

1
Seuraavassa ponnahdusikkunassa voit tehdä seuraavat valinnat:

1. Period-kohdassa sinua pyydetään valitsemaan ajanjakso ja Date-kohdassa voit määrittää tämän tarkemmin 1.

2. Format-kohdassa 2 voit määritellä, miten haluat tarkastella tiliotetta. Vaihtoehtoina ovat joko HTML, PDF tai Excel. Mikäli haluat tulostaa tiliotteen, suosittelemme valinnaksi PDF-muodon.

3. Language-kohdassa 3 voit tehdä valinna tiliotteen kielelle.

4. Klikkaa lopuksi Run 4.

Tiliote ladataan tai avataan nyt. 

2
3
1
4

Haluatko vastaanottaa raportteja sähköpostiisi? Löydät vaiheittaisen ohjeistuksen täältä siihen, kuinka voit määritellä, miten ja milloin raportteja vastaanotat.

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija