Chat with us, powered by LiveChat

Uuden käyttäjän luominen (2nd user)

Voit lisätä useita käyttäjiä LYNXin kautta avatulle tilillesi. Käyttäjiä voidaan lisätä yhteensä enintään viisi. Näin voit erottaa samoilla tileillä olevat käyttäjät toisistaan. Lisäksi käyttäjille on mahdollista antaa tiettyjä rooleja, minkä ansiosta voit hallita tilin käyttäjien oikeuksia. Alta löydät ohjeet uuden käyttäjän luomiseen. Huomaa, että uudelta käyttäjältä vaaditaan kopio henkilöllisyystodistuksesta. Varmista, että se on saatavilla digitaalisesti, jotta voit ladata sen myöhemmin alla mainitussa prosessissa.

Kirjaudu tilinhallintaan tästä.

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta henkilökuvaketta ja valitse Settings.

2. Seuraavalla sivulla valitse 1 Users & Access Rights.

1

Voit luoda rooleja, joita voit määritellä eri käyttäjille. Näin sinun ei tarvitse määritellä, mitä oikeuksia kullakin uudella käyttäjällä on, vaan voit helposti antaa käyttäjälle roolin.

Voit luoda roolin klikkaamalla User & Access Rights -valikossa User Roles -kohdan vieressä olevaa plussaa 1.

Seuraavassa näkymässä voit antaa roolille nimen kohdassa Role name. Tämän jälkeen käyt läpi viisi lomaketta, joissa jokaisessa on erilaisia vaihtoehtoja käyttöoikeuksia varten. Käyttöoikeudet on jaettu kaupankäynnin, raportoinnin, rahoituksen ja käyttäjäasetusten muodostamiin lomakkeisiin.

1

Tässä ruudussa voit luoda tai hallita käyttäjiä ja rooleja. Voit luoda käyttäjän painamalla plus-merkkiä Users-kohdan vieressä 1.

1

Seuraavassa ikkunassa voit aloittaa käyttäjän luomisen. Ensin sinun on määritettävä käyttäjälle yksilöllinen käyttäjätunnus ja salasana. Seuraavaksi voit valita Yes, jos kyseessä on toinen käyttäjä omaan käyttöösi. Jos haluat luoda toisen käyttäjän jollekin toiselle, voit valita No. Jos valitset No, sinun on annettava sen henkilön tiedot, joka käyttää tätä tiliä. Kun olet syöttänyt kaikki tiedot oikein, klikkaa Continue 2, minkä jälkeen voit määrittää, mitä oikeuksia käyttäjällä on. Oletko jo luonut roolin? Sitten voit määrittää käyttäjälle aiemmin luodun roolin.

2

1. Lopuksi sinun on hyväksyttävä pyyntö. Voit tehdä tämän siirtymällä Notifications-osiossa olevaan Pending Items-kohtaan.

2. Klikkaamalla sivun View-painikkeita voit viimeistellä hakemuksen. Tämä tapahtuu hyväksymällä ehdot ja lataamalla kopio uuden käyttäjän henkilöllisyystodistuksesta.

Lopuksi sinun on nyt kirjauduttava tilinhallintaan uuden käyttäjän kirjautumistiedoilla. Sinua pyydetään nyt täydentämään tiedot ja vahvistamaan sähköpostiosoite. Saat sähköpostitse useita vahvistusnumeroita, joita tarvitset jatkaaksesi prosessia. Käy läpi kaikki vaiheet hakemuksen täyttämiseksi.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä