Chat with us, powered by LiveChat

Mitä virheilmoitus LIQONLY Mode tarkoittaa?

 

Ilmoitus “LIQONLY Mode” tarkoittaa, ettet voi avata uusia positioita ja voit ainoastaan sulkea tai vähentää avoimia positioita. Saat yleensä tämän ilmoituksen, jos olet äskettäin avannut tilin, mutta et voi vielä aloittaa kaupankäyntiä. Jos olet ollut asiakas jo jonkin aikaa ja saat tämän ilmoituksen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Alta löydät lisätietoja virheilmoituksesta.

Ilmoitus LIQONLY Mode tarkoittaa, että tilisi on selvitystilassa. Et voi avata uusia positioita, mutta tarvittaessa voit sulkea tai vähentää avoimia positioita. Tilisi on todennäköisesti tässä tilassa, koska vaatimustenmukaisuusosastostomme tutkii tiliäsi.

Avasit äskettäin tilin ja teit ensimmäisen talletuksesi. Tämän jälkeen saat ilmoituksen LIQONLY Mode, mikäli yrität avata position. Tila LIQONLY Mode pitää paikkaansa: jokaisen ensimmäisen talletuksen jälkeen meidän on tehtävä ns. ensimmäinen First Funding-tarkistus. Tämän avulla tarkistamme, tuleeko talletuksesi todella määrittämältäsi pankkitililtä. Tämä kestää normaalisti yhden työpäivän.

Lyhyesti sanottuna käteisvarat on jo tililläsi, mutta ennen ensimmäistä First Funding-tarkistusta et voi vielä käydä kauppaa ja tilisi on LIQONLY-tilassa.

Olet ollut asiakas jo jonkin aikaa ja olet myös aiemmin tehnyt toimeksiantoja. Tästä huolimatta saat nyt ilmoituksen LIQONLY Mode, etkä voi enää avata uusia positioita. Tämä tarkoittaa useimmiten, että vaatimustenmukaisuusosastomme tarkastaa tiliäsi. Tähän voi olla useita syitä. Normaalisti vastaanotat viestin, jossa ilmoitetaan, että tilisi asetetaan/on asetettu tähän tilaan. Olethan asiakaspalveluumme yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää.