Chat with us, powered by LiveChat

Marginaalivaatimukset

Mikäli sinulla on marginaalitili LYNX:illä, voit käydä marginaalikauppaa. Marginaalitili on välttämätön, jos haluat käydä optioiden ja futuurien kauppaa tai käyttää shorttausta.

Tässä kohdassa kerromme, mitä seikkoja pitää ottaa huomioon tilin yleiskatsauksessa käydessäsi marginaalikauppaa.

Positioiden likvidointi:

Saat useita varoituksia LYNX:in kaupankäyntijärjestelmässä, kun pystyt juuri ja juuri täyttämään marginaalivaatimukset. Nämä varoitukset näkyvät järjestelmän Account-ikkunassa.

Huomio: Varoitukset näkyvät vain LYNX:in kaupankäyntijärjestelmässä. Et saa niitä puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Jotta pääset käsiksi tilisi tietoihin, napsauta kohtaa Account 1 kaupankäyntijärjestelmässä.

1
Kun olet napsauttanut kohtaa Account, näkyviin tulee uusi ikkuna, jossa näkyy tilisi yleiskatsaus. Näet jäljellä olevan marginaalin kolmannen otsikon Available for Trading 2 alapuolella.

Huomio: On erittäin tärkeää pitää nämä seikat mielessä, koska jos marginaali on negatiivinen, järjestelmä sulkee automaattisesti jotkin positiot. On valvottava seuraavaa kolmea kohtaa: Current Excess Liquidity/Nykyinen Ylimääräinen Likvideetti 3, Special Memorandum Account/Erikoislisätili 4 ja Overnight Excess Liquidity/Yön Ylimääräinen Likvideetti 5

2
3
4
5
Jos Current Excess Liquidity ja Special Memorandum Account ovat alle 5 % tilisi kokonaisarvosta, rivi muuttuu keltaiseksi.

Jos Current Excess Liquidity ja Special Memorandum Account muuttuvat negatiivisiksi, rivi muuttuu punaiseksi.

Järjestelmä sulkee jonkin position puolen tunnin sisällä siitä, kun Current Excess Liquidity on muuttunut negatiiviseksi. Järjestelmä sulkee myös jonkin positioista, jos Special Memorandum Account tai Overnight Excess Liquidity ovat negatiivisia. Tämä tapahtuu 15 minuuttia ennen yhdysvaltalaisten pörssien sulkeutumista (noin klo 21.45) tai 10 minuuttia niiden aukeamisen jälkeen seuraavana kauppapäivänä, jos sinulla on salkussasi eurooppalaisia positioita. Special Memorandum Account ja Overnight Excess Liquidity saavat olla negatiivisia pörssien aukioloaikana.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä