Chat with us, powered by LiveChat

Venäjän ruplien käsittely

Venäjän ruplan (RUB) käsittelystä luovutaan 28. heinäkuuta 2022 alkaen.

Sinun ei tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin, jos haluat, että tilisi (tiliesi) ruplasaldo muunnetaan euroiksi kyseisenä ajankohtana.

Muiden rahoitusyhtiöiden tavoin Interactive Brokers luopuu Venäjän ruplan (RUB) määräisistä sijoituksista. Näin ollen talletusten, valuuttamuunnosten ja nostojen käsittely ruplissa lopetetaan 28. heinäkuuta 2022. Huomaa, että jäljellä olevat ruplasaldot muunnetaan automaattisesti euroiksi (EUR) kyseisenä päivänä.

Talletukset Venäjän ruplissa

Kesäkuun 24. päivästä 2022 heinäkuun 27. päivään 2022 klo 17:59 CET asiakkaat voi vielä tehdä yhden viimeisen talletuksen ruplina. Muita RUB-talletuksia ei hyväksytä. Ethän yritä tehdä useampaa kuin yhtä talletusta, sillä hylkäysprosessi voi viedä aikaa ja sitoa varoja. Kaikki 27. heinäkuuta jälkeen tehdyt RUB-talletukset hylätään.

Huomioithan myös tiedot nykyisistä käteissaldoista LYNXin kautta avatulla arvo-osuustililläsi.

Lisätietoja talletuksista löydät täältä:

Nostot Venäjän ruplissa

IBKR käsittelee ruplina tehdyt nostot 27. heinäkuuta 2022 kello 17:59 CET asti. Tämän päivämäärän jälkeen et voi enää nostaa ruplia.

Lisätietoja nostoista löydät täältä:

Käteispositiot Venäjän ruplissa

Voit nostaa RUB-käteissaldosi milloin tahansa ennen 17:59 CET 27. heinäkuuta 2022.

28. heinäkuuta 2022 tililläsi oleva ruplasaldo muunnetaan euroiksi, mikäli markkinoilla on riittävästi likviditeettiä. Muussa tapauksessa ruplasaldo muunnetaan Yhdysvaltain dollareiksi (USD) tai muuksi valuutaksi. Sinulle ilmoitetaan menettelystä hyvissä ajoin.

Lyhyet rupla-positiot (RUB)

Lyhyet RUB-käteispositiot muunnetaan 28. heinäkuuta 2022 alkaen.

Et voi säilyttää lyhyitä RUB-käteispositioita ja nämä nämä positiot suljetaan poikkeuksetta.

Jos haluat säilyttää ruplasaldosi tililläsi, voit hylätä automaattisen valuutanvaihdon. Lähetäthän sähköpostia asiakaspalveluumme pyytääksesi lisätietoja.

Jos tilisi perusvaluutta on rupla (RUB), se muutetaan euroiksi (EUR).

Usein kysyttyä

Heinäkuun 28. päivänä 2022 tilisi RUB-käteissaldo muunnetaan automaattisesti euroiksi. Venäjän ruplien manuaalinen muuntaminen ei ole tämän jälkeen enää sallittua.
Jos haluat säilyttää ruplasaldosi tililläsi, voit hylätä automaattisen valuutanvaihdon. Lähetäthän sähköpostia asiakaspalveluumme pyytääksesi lisätietoja.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

LYNX saattaa ajoittain lähettää tietoja, jotka eivät liity yksinomaan LYNXin palveluihin esittelevänä välittäjänä, vaan aiheisiin, joista Interactive Brokers Ireland Limited (IBIE) tiedottaa tai päivittää sinulle tietoja toimeksiantojen toteuttajana. LYNX ei ole velvollinen välittämään näitä tietoja ja huomauttaa, että et voi johtaa niistä mitään oikeuksia LYNXiä vastaan. LYNX ei myöskään ole vastuussa annettujen tietojen tarkkuudesta tai täydellisyydestä. Tämän viestin sisältö voi muuttua milloin tahansa.