Chat with us, powered by LiveChat


Miksi saan virheilmoituksen: “Limiittiluottoa ei myönnetä valuuttakauppaan/ vivutettu valuuttakauppa ei ole sallittua.”?

Jos saat tämän virheilmoituksen (tai ”FX Trade would expose account to currency leverage”), se tarkoittaa, että yrität käydä valuuttakauppaa vipuvaikutuksella. LYNXin kautta vivutettu valuuttakauppa ei kuitenkaan ole sallittua.

  • Kun saat tämän virheilmoituksen valuutanvaihdosta, kyse on siitä, että valuutanvaihto hyödyntäisi limiittiluottoa tai käteissaldo putoaisi negatiiviseksi valuutanvaihdon jälkeen. Et ehkä ota huomioon valuutanvaihdosta perittävää kaupankäyntikulua, joka käsitellään aina perusvaluutassa.
  • Ratkaisu tähän on siis jättää tilaa valuutanvaihtokuluja varten. Jos valuutanvaihdon jälkeen jäljellä on vielä pieni jäännösarvo (alle 5 USD), se suljetaan automaattisesti viikon sisällä. Tästä toiminnosta ei peritä lisämaksua.

Oletetaan, että sinulla on 1000 euroa, mutta haluaisit vaihtaa sen Yhdysvaltain dollareiksi. Valuutanvaihto maksaisi 1000 USD plus 5 USD kaupankäyntikulu perusvaluutassa. Tämän seurauksena sinulla olisi negatiivinen euromääräinen saldo, ja saisit tässä artikkelissa mainitun virheilmoituksen.

Jos muunnat 995 euroa Yhdysvaltain dollarin vastineeksi 1000 euron sijasta, jätät tarpeeksi tilaa kaupankäyntikulua varten ja toimeksianto olisi mahdollinen.

  • Jos haluat käydä valuuttakauppaa tehokkaasti, on mahdollista käyttää tiettyjä johdannaisia, kuten valuuttaoptioita ja futuureja. Tuotteen ominaisuudet voivat kuitenkin vaihdella.