Chat with us, powered by LiveChat

Ota kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön

Yksinkertainen, turvallinen ja aina mukanasi. Käytä älypuhelinta turvalaitteenasi.

Mobiilivarmenne LYNX Key, mahdollistaa turvallisen ja nopean kirjautumisen tilillesi. Henkilötietosi ja salkkusi ovat kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla erinomaisessa suojassa.

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa, joilla voit turvata tilisi älypuhelimellasi: LYNX Key ja SMS-tunnistautuminen ("SMS Tan")

All-in-one mobiilisovellus: turvalaite ja kaupankäyntialusta

Käy kauppaa ja turvaa tilisi, kaikki samalla sovelluksella.

Yksinkertainen ja aina käden ulottuvilla. Ei enää fyysisiä kortteja tai TAN-koodeja, jotka voivat kadota.

Suosittelemme LYNX Trading -sovellusta nopeana ja luotettavana vaihtoehtona. Jos internetyhteys puuttuu, LYNX Keyn avustuksella voit edelleen kirjautua sisään käyttämällä Challenge Response-toimintoa.

Lataa LYNX Trading-sovellus ja paranna tilisi turvallisuutta LYNX Keyn avulla

LYNX Key on osa LYNX Trading-mobiilisovellusta. Aktivoidaksesi LYNX Keyn, lataa ensin LYNX Trading-sovellus Apple Storesta tai Google Playsta.

Kun LYNX Key on aktivoitu onnistuneesti, voit kirjautua kaupankäyntialustoille tai tilinhallintaan syöttämällä ensin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Tämän jälkeen saat push-ilmoituksen älypuhelimeesi. Vahvista ilmoitus ja kirjaudu sisään valitsemallesi alustalle turvallisesti.

Löydät vaiheittaiset ohjeet LYNX Trading -sovelluksen lataamiseen ja LYNX Keyn aktivointiin alla olevasta linkistä.

Lisätietoja kirjautumisesta LYNX Keyn avulla:

Parhaat turvallisuuskäytännöt

Me LYNXillä suhtaudumme turvallisuuteen vakavasti, kuten sinäkin.

Varmista, että olet ajan tasalla parhaista IT- ja internet-turvakäytännöistä.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja tutustu suosituksiimme, jotka auttavat sinua turvaamaan tilisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lock

Usein kysyttyä

Jos turvalaitteesi varastetaan tai katoaa, asiakaspalvelumme voi avustaa sinua väliaikaisen turvakoodikortin hankkimisessa. Tämä kortti on voimassa vain 21 päivää, ja se on korvattava vakituisella turvalaitteella mahdollisimman pian.

TAN-listoja tarjotaan vain väliaikaisena ratkaisuna. Kun maksupalveludirektiivi (PSD 2) otettiin käyttöön vuonna 2019, tilapäisten TAN-listojen käyttö kiellettiin. Jos käytät edelleen "Secure Code Card" -korttia, sen käyttö on edelleen sallittua, mutta suosittelemme siirtymistä joko LYNX Key- tai SMS-tunnistautumiseen.

Kaksivaiheista tunnistautumista (2FA) ei voi poistaa käytöstä kirjautumista varten. Kaksivaiheisen tunnistautumisen on oltava tulevaisuudessa jatkuvasti käytössä.

Maksupalveludirektiivissä (PSD 2) edellytetään, että rahoituspalveluiden tarjoajien on tarjottava dynaamista kaksivaiheista tunnistautumista. Sekä SMS-tunnistautuminen että LYNX Key tarjoavat uniikin koodin tai varmennusvaiheen jokaista kirjautumista varten. Nämä luodaan jokaisen kirjautumisyrityksen yhteydessä, joten ne ovat dynaamisia todentamisjärjestelmiä. Tekstiviestikoodia tai push-ilmoitusta ei voi käyttää uudelleen seuraavissa kirjautumisyrityksissä.

SMS-tunnistautuminen ei vaadi internetyhteyttä, vaan tämä toimii matkapuhelinyhteyden kautta. LYNX Keyn kautta voit käyttää Challenge Response -toimintoa, jos sinulla ei ole internetyhteyttä. Näet challenge-koodin sen alustan kirjautumisnäytöllä, johon yrität kirjautua, ja sinun tulee syöttää tämä LYNX Key -palveluun. Klikkaa "Generate Passcode" luodaksesi vastausmerkkijonon ("response string"), jonka voit syöttää tyhjään tekstikenttään sen alustan kirjautumisnäytölle, johon olet kirjautumassa.

Lisätietoja LYNX Keyn käyttöönotosta löydät täältä: LYNX Key

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä