Chat with us, powered by LiveChat

LYNX Asiakaspalvelu

LYNX pyrkii aina tarjoamaan erinomaista palvelua. Haluamme palvella jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Tällä sivulla voit tutustua eri tapoihin saada apua, jos tarvitset sitä.

LYNX Asiakaspalvelu

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää esimerkiksi kuinka tallettaa varoja LYNXin kautta avatulle arvo-osuustilillesi, miten löydät tiliäsi koskevan tiliotteen, miten tilaat reaaliaikaista markkinadataa tai muista aiheista? Kysymyksiisi saattaa olla valmis vastaus. Usein kysyttyä-sivustomme kautta saat vastauksia moniin kysymyksiisi. Voit etsiä tiettyjä artikkeleita hakupalkin avulla tai klikkaamalla tiettyihin aiheisiin liittyviä artikkeleita. Nämä sivut on luotu juuri sinua varten, jotta löydät nopeasti vastauksen kysymyksiisi. Jos et löydä vastausta, löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

Service CenterHaluatko tutustua Usein kysyttyä-sivustoomme paremmin? Pääset etusivulle tästä tai klikkaamalla alla olevaa painiketta.

1

Etätuki

Usein kysyttyä-sivustomme lisäksi tarjoamme asiakaspalvelua myös puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä. Löydät yhteystietomme täältä.

Kun otat meihin yhteyttä LYNXin kautta avattua tiliäsi koskevissa erityiskysymyksissä, joskus voi olla hyödyllistä asentaa TeamViewer-etätukisovellus. TeamViewer-sovelluksen avulla ja etukäteen antamallasi suostumuksella voimme nähdä näyttösi ja ymmärtää tarkalleen, mistä puhut. TeamViewer-sovelluksen asennuksen jälkeen näet henkilökohtaisen tunnuksesi ja salasanasi, jotka voit jakaa kanssamme.

Kun asennat TeamViewer-etätukisovelluksen Apple/Mac-käyttöjärjestelmään, sinun on myönnettävä tietyt oikeudet, jotta asiakaspalvelijamme voi tarkastella näyttöäsi. Näiden oikeuksien myöntämiseen liittyvät ohjeet löytyvät täältä.

Vaiheittaiset ohjeet Teamviewer-etätukisovelluksen lataamiseen löydät tarvittaessa täältä.

2

Client Zone

Suurin osa LYNXin kautta avattua tiliäsi koskevasta viestinnästä on saatavilla Client Zone -portaalissa. Tämä on LYNXin kautta avatun tilisi hallinnollinen osa, josta löydät asiakirjoja, kuten sopimusasiakirjat ja vuosittaiset esitäytetyt verolomakkeet. Löydät Client Zone-portaalin LYNX+ kautta klikkaamalla oikean yläkulman valikkoa.

Client Zone asiakaspalveluKun avaat arvo-osuustilin LYNXin kautta, on myös tärkeää suorittaa tarvittavat tietotasotestit. Nämä testit ovat myös saatavilla Client Zone -portaalissa.

3

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä