Chat with us, powered by LiveChat

Tervetuloa LYNXille – Esittely

Tervetuloa sijoittamaan LYNXin kautta! Jotta pääsisit helpommin alkuun ja kokisit eri alustojen käytön helpommaksi, olemme luoneet seuraavat sivut erityisesti sinua varten. Käytä painikkeita saadaksesi lisätietoja tietyistä aiheista.

Welcome to LYNX! To get you started and to make you feel comfortable using the different platforms available to you, we created the following pages especially for you.

Esittely

LYNX Kaupankäyntialustat

Nyt kun arvo-osuustilisi on avattu LYNXin kautta, on aika tutustua LYNX+ kaupankäyntialustaamme. Tätä varten esittelemme sinulle tärkeimmät aiheet seuraavilla sivuilla.

LYNX+ on selainpohjainen kaupankäyntialusta, jonka kautta voit tehdä toimeksiantoja, sekä seurata ja analysoida salkkusi kehitystä. LYNX+ on suunniteltu erityisesti sijoittajille, jotka haluavat yksinkertaisen ja vaivattoman käyttöliittymän. Jos haluat tietää lisää kaupankäyntialustaan liittyvistä mahdollisuuksista, suosittelemme tutustumaan LYNX+ yleiskatsaus-sivustoon.

LYNX+ tervetuloa

Toimimalla esittelevänä välittäjänä Interactive Brokersille, LYNXin kautta asiakkaat saavat käyttöönsä myös toisen alustan nimeltä Trader Workstation (“TWS”). TWS-kaupankäyntialusta soveltuu etenkin aktiivisille sijoittajille. Tämän alustan avulla voit käydä kauppaa osakkeilla, optioilla, futuureilla, valuutoilla, ETF-rahastoilla ja viputuotteilla. Kaupankäyntialustan avulla pääset 150 markkinoille ja pörsseihin ympäri maailmaa. Lue lisää TWS:stä.

1

Ensimmäinen toimeksianto

Nyt kun olemme vastaanottaneet ensimmäisen talletuksesi, olet valmis aloittamaan kaupankäynnin. LYNX+ kautta löydät helposti haluamasi tuotteen nimen, symbolin tai ISIN-koodin avulla, kuten alla on esitetty.

Mikäli LYNXin kautta avattu tilisi on käteistili, et voi hyödyntää vakuudellista limiittiluottoa tai käyttää vakiintumattomia (eng. unsettled) varoja uusien positioiden avaamista varten. Tuotteilla käydään aina kauppaa siinä valuutassa, jossa tuotteet noteerataan. LYNX ei suorita valuutanvaihtoa automaattisesti, joten sinun tulee tarvittaessa vaihtaa valuuttaa ennen päätoimeksiannon lähettämistä pörssiin. Seuraamalla oheisia linkkejä, löydät tarkemmat ohjeet siihen, miten valuutanvaihto ja toimeksiannon luominen onnistuu LYNX+ kautta.

Valuutanvaihto onnistuu myös Trader Workstationissa (“TWS”). Seuraamalla seuraavia linkkejä löydät ohjeet sekä valuuttojen vaihtamiseen että toimeksiannon luomiseen TWS:ssä.

2

Kaksivaiheinen tunnistauminen

Tilisi turvallisuuden lisäämiseksi suosittelemme, että lataat LYNX Trading -sovelluksen puhelimeesi aktivoidaksesi kaksivaiheisen tunnistautumisen, LYNX Keyn. Mobiilivarmennus on integroitu osaksi LYNX Trading –sovellusta eli voit käyttää sovellusta sekä kaupankäyntiin että kaksivaiheiseen tunnistautumiseen.

Lataa LYNX Trading-sovellus skannaamalla alla oleva QR-koodi. Avaa sovellus ja valitse “Register Two-Factor”. Sovellus opastaa sinut asennuksen läpi vaihe vaiheelta. Löydät myös tarvittaessa vaiheittaiset ohjeet LYNX Keyn aktivoimiseen klikkaamalla “Katso ohjeet” tai tarvittaessa täältä.

Skannaa alla oleva QR-koodi älypuhelimellasi. 

Windows

 

Apple/Mac

3

LYNX Trading mobiilisovellus

Mobiilisovelluksen avulla sinulla on aina pääsy arvo-osuustilillesi. Voit seurata salkkuasi, lähettää toimeksiantoja ja pysyä ajan tasalla viimeisimmistä pörssiuutisista, missä ikinä oletkin.

Mobiilisovellus tervetuloa

4

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä