Chat with us, powered by LiveChat

LYNX – Lisätietoja

Tiesitkö, että tarjoamme myös muita lisätietoja rahoitusmarkkinoista? Voit valita, haluatko saada nämä tiedot sähköpostitse uutiskirjeemme kautta tai lukemalla artikkeleita suoraan blogistamme.

Lisätietoja

Sijoitusblogi

LYNXin sijoitusblogi on suunnattu kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille. Sijoitusblogi sisältää kirjoituksia liittyen LYNXin tarjoamiin sijoitustuotteisiin, strategioihin, sekä analyyseihin. Näiden lisäksi voit löytää tietoa pörssien aukioloajoista, tulevista osingoista ja tulosjulkaisuista.

Sijoitusblogi - lisätietoja

1

Kuukausittainen uutiskirje

Monipuolisen ja luotettavan kaupankäyntijärjestelmän lisäksi tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia laajentaa tietotaitoaan. Tämän vuoksi julkaisemme kuukausittain uutiskirjeen, jossa käydään läpi markkinanäkymiä ja esitellään Sijoitusblogin uusimpia artikkeleita. Tilaa kuukausittaisen uutiskirje kotisivujemme kautta.

Uutiskirje - lisätietoja

2

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko esimerkiksi tutustua palveluihimme ja LYNXin kautta tarjottujen alustojen toimintoihin? Kysymyksiisi saattaa olla valmis vastaus. Tarjoamme paljon tietoa ja opastusta Usein kysyttyä-sivustollamme, joten suosittelemme tutustumaan tähän.

Service Center

3

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä