Chat with us, powered by LiveChat

Aloita LYNXillä

 

Kun avaat arvo-osuustilin LYNXin kautta, tilisi on joko käteistili tai limiittiluottotili. Lisäksi olet valinnut sijoitustuotteet, joilla toivot käyväsi kauppaa kauttamme (esim. osakkeet, futuurit, optiot). Voit mukauttaa molempia asetuksia jälkikäteen tilinhallinnan kautta.

Käteistili vai limiittiluottotili:
Tarkista tilityyppisi

Etkö tiedä tilisi tyyppiä? Löydät tiedon helposti tilinhallinnan kautta kohdasta Account Settings  -> Configuration -> Account type.

Osakkeista johdannaisiin:
Tarkista kaupankäyntiluvat

Voit mukauttaa/tarkastella nykyisiä kaupankäyntilupiasi tilinhallinnan kautta valitsemalla päävalikosta Trade -> My Trading Permissions.

Mikäli LYNXin kautta avattu arvo-osuustilisi on käteistili, et voi hyödyntää vakuudellista limiittiluottoa tai käyttää vakiintumattomia (=unsettled) varoja uusien positioiden avaamista varten. Tuotteilla käydään aina kauppaa siinä valuutassa, jossa tuotteet noteerataan. LYNX ei suorita valuutanvaihtoa automaattisesti, joten sinun tulee tarvittaessa vaihtaa valuuttaa ennen päätoimeksiannon lähettämistä pörssiin. Huomioithan, että LYNXin kautta avatut arvo-osuustilit ovat automaattisesti monivaluuttatilejä, eli sinulla voi olla samalla tilillä useita eri valuuttapositioita samanaikaisesti.

LYNX Basic: Ohjeet valuutanvaihtoon
TWS: Ohjeet valuutanvaihtoon