Chat with us, powered by LiveChat

Varojen nosto

 

Voit nostaa käteisvaroja LYNX-tililtäsi vastatilillesi tilinhallinnan kautta. Alta löydät ohjeet käteisvarojen nostamiseen.

– Nostoa ei ole mahdollista suorittaa valuutassa, jonka käteissaldo on negatiivinen tai jonka käteissaldo muuttuu negatiiviseksi noston suorittamisen jälkeen.
– Nosto voidaan suorittaa vain perusvaluutassasi, asuinmaasi valuutassa tai jollakin seuraavista valuutoista: EUR, USD, HKD, AUD, GBP, CHF, CAD, JPY, SGD.
– Lisäämiesi vastatilien määrää voidaan rajoittaa järjestelmän tekemän riskinarvioinnin perusteella.

Kirjaudu tilinhallintaan tästä.

Valitse päävalikosta Transfer & Pay 1  ja pudotusvalikosta Transfer Funds 2.

1
2

Klikkaa Make a Withdrawal 1Mikäli olet jo linkittänyt pankkitilisi, löydät tämän otsikon Select from your Saved Withdrawal Information alta ja voit valita haluamasi tilin klikkaamalla Select 2 . Jos teet noston uudelle pankkitilille, siirry kohtaan Select a new withdrawal method. Valitse haluamasi valuutta, klikkaa Connect Your Bank ja seuraa seuraavan sivun vaiheita.

1
2

Kun olet valinnut linkitetyn pankkitilin, voit seuraavaksi syöttää haluamasi nostosumman 1  ja vahvistaa tämän klikkaamalla Create Withdrawal 2 . Huom! Nostoa ei ole mahdollista suorittaa valuutassa, jonka käteissaldo on negatiivinen tai jonka käteissaldo muuttuu negatiiviseksi noston suorittamisen jälkeen.

Tunnistaudu seuraavalla sivulla (ohjeet vaiheessa 5).

1
2

Kirjoita käyttäjätunnuksesi 1 ja salasanasi 2 ja klikkaa lopuksi Confirm Withdrawal 3. Nostopyyntö on nyt suoritettu.

Nostamasi summa näkyy normaalisti vastatililläsi 1-3 arkipäivän kuluessa. Näet tehdyn nostopyynnön valitsemalla vasemmasta yläkulmasta löytyvästä pudotusvalikosta Transfer & Pay ja klikkaamalla Transaction History.

2
1
3

Nostojen määrä kaupankäyntipäivänä tai viiden kaupankäyntipäivän sisällä on rajoitettu tiettyihin määriin turvallisuussyistä. Nämä määrät vaihtelevat käyttämästäsi tilisi kaksivaiheisesta tunnistustavasta.

TunnistustapaEnimmäisnosto päivässäEnimmäisnosto 5 pankkipäivän sisällä
Ei tunnistetta käytössä50 000 USD100 000 USD
Väliaikainen turvakoodikortti (tulostettava)200 000 USD600 000 USD
Mobiilisovelluksen kaksivaiheinen tunnistauminen1 000 000 USD1 000 000 USD
Fyysinen turvakoodikorttiEi rajaaEi rajaa

Huomaa, että summat on ilmoitettu Yhdysvaltain dollareina, mikä voi aiheuttaa vaihtelua muissa valuutoissa tehtyjen nostojen raja-arvoissa.

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija